Θες υδραυλικό

Επισκευή ή αλλαγή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

ηλεκτρικός θερμοσίφωνας υδραυλικός

Αν ξαφνικά κάποια μέρα ο ηλεκτρικός σας θερμοσίφωνας δεν ζεσταίνει το νερό ή αν τις τελευταίες μέρες παρατηρείτε ότι δεν ζεσταίνει αρκετά στην θερμοκρασία που θέλετε, ή βλέπετε διαρροή νερού από κάποιο σημείο του, ή αν βγαίνει βρώμικο νερό από την έξοδο του ζεστού νερού, τότε χρειάζεται έλεγχος και επισκευή από έμπειρους υδραυλικούς.

Οι συνήθεις αιτίες που εμποδίζουν τον θερμοσίφωνα να ζεστάνει το νερό είναι πρόβλημα στον θερμοστάτη ή πρόβλημα στην αντίσταση του θερμοσίφωνα, οπότε με την αλλαγή του κατάλληλου ανταλλακτικού ο θερμοσίφωνας επισκευάζεται.

Αν υπάρχει διαρροή νερού μπορεί να θέλει αλλαγή η βαλβίδα ασφαλείας ή να χρειάζεται τοποθέτηση δοχείου διαστολής ή τέλος ο θερμοσίφωνας να έχει τρυπήσει από την διάβρωση.

Αν το ζεστό νερό βγαίνει βρώμικο τότε μπορεί να υπάρχει συσσώρευση αλάτων και λάσπης στο εσωτερικό του δοχείου ή ο θερμοσίφωνας να έχει σκουριάσει από την διάβρωση.

Τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν συνήθως λύνονται με την αλλαγή κάποιου ανταλλακτικού ή με επέμβαση από κάποιον έμπειρο υδραυλικό. Η αλλαγή όλου του θερμοσίφωνα συνιστάται αν:

  • ο θερμοσίφωνας έχει τρυπήσει ή σκουριάσει εσωτερικά
  • το κόστος επισκευής είναι δυσανάλογο σε σχέση με το υπόλοιπο του χρόνου ζωής του
  • αν έχουν αλλάξει οι ανάγκες του νοικοκυριού για ζεστό νερό χρήσης
  • αν πρόκειται να εγκατασταθεί σύστημα θέρμανσης όπου ο θερμοσίφωνας θα είναι και μπόιλερ.

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών για ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες

Αλλαγή αντίστασης ηλεκτρικού θερμοσίφωνα + υλικά – 60 € + ΦΠΑ
Αλλαγή βαλβίδας ασφαλείας + υλικά – 35 € + ΦΠΑ
Αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα + υλικά – 35 € + ΦΠΑ
Τοποθέτηση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα σε πατάρι – 40 € + ΦΠΑ
Τοποθέτηση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα εξωτερικά (κρεμαστός) – 50 € + ΦΠΑ
Αγορά και τοποθέτηση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα 80 λίτρων – 145 € + ΦΠΑ

Στο thesydrayliko διαθέτουμε έμπειρους υδραυλικούς, ικανούς να διαγνώσουν άμεσα το πρόβλημα που υπάρχει στο θερμοσίφωνά σας και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας!