3 κριτήρια για να επιλέξετε τον υδραυλικό του σπιτιού

κριτήρια επιλέξετε υδραυλικό

Κριτήρια επιλογής υδραυλικού

Τα υδραυλικά του σπιτιού θέλουν προσοχή και φροντίδα για να λειτουργήσουν σωστά,  θέλουν όμως και τον σωστό υδραυλικό.

Ο τακτικός έλεγχος στα υδραυλικά του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντικός.

Εξίσου σημαντικό είναι να γίνονται κάποιες μικρές επισκευές (βρύσες που στάζουν, καζανάκια που τρέχουν, λεκάνες που βουλώνουν κ.α) χωρίς μεγάλη καθυστέρηση. Τέτοιες μικρο-επισκευές είναι απαραίτητες γιατί σάς γλιτώνουν από άλλες, πολύ πιο σημαντικές ζημιές, που θα κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα με υγρασίες σε τοίχους, πόρτες-κάσες, πλακάκια- δάπεδα, ή ακόμη διαρροές νερού από σπασμένες σωληνώσεις ή βουλωμένη αποχέτευση.

Οι περισσότεροι δεν το σκέφτονται αυτό, μέχρι που εμφανίζεται πρόβλημα. Και εκεί που δεν ήθελες υδραυλικό, να που τώρα θες υδραυλικό!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν και από μία κακή εμπειρία σχετικά με τις τεχνικές υπηρεσίες ενός υδραυλικού. Στην αγορά υπάρχουν πολλοί φτηνοί υδραυλικοί, αλλά μην μείνετε μόνο στην τιμή που θα σάς πουν. Συνυπολογίστε και το κόστος των υλικών και την ποιότητά τους, πριν καταλήξετε στην επιλογή του υδραυλικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε και να διαβάσετε κριτικές στο ίντερνετ ή να ρωτήσετε γνωστούς σας για “κάποιον υδραυλικό που κάνει καλή δουλειά, γρήγορα και με ποιότητα”. Σε αυτή την αναζήτηση, όμως, καλό είναι να βάλετε και ορισμένα βασικά κριτήρια επιλογής, όπως :

 

 1.  Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη- άριστο αποτέλεσμα.

Ένας καλός και έντιμος υδραυλικός είναι ένας τεχνίτης που ενημερώνεται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στα υδραυλικά συστήματα. Θα σάς μιλήσει με ειλικρίνεια για την εργασία που πρέπει να γίνει στο χώρο σας και θα μελετήσει για να βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Αγαπάει και σέβεται τη δουλειά του, δεν κάνει “προχειροδουλειές” και δεν θα δεχτεί να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσει για να μειώσει το κόστος. Είναι ζήτημα ειλικρίνειας.

2. Ταχύτητα- συνέπεια- ποιότητα.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας. Η εργασία ενός καλού υδραυλικού εκτιμάται όχι μόνο από το ποιοτικό αποτέλεσμα της εργασίας του αλλά και από την συνέπεια στην τήρηση χρονοδιαγράμματος των εργασιών. Ιδανικός ο συνδυασμός συνέπειας, αμεσότητας και ποιοτικής δουλειάς.

 

white bathrooms

 

3. Υδραυλικός με σύγχρονα εργαλεία.

Οι έμπειροι υδραυλικοί μπορούν να κάνουν απλές υδραυλικές εργασίες με βασικά εργαλεία, όπως ένα σφυρί, μία πένσα και ένα κλειδί. Σήμερα όμως η νέα τεχνολογία στα υδραυλικά συστήματα απαιτεί έναν υδραυλικό καταρτισμένο και με πιο προηγμένο εξοπλισμό στα χέρια του, ώστε η οποιαδήποτε τεχνική εργασία να γίνεται με γνώση και κατάλληλα εργαλεία.

Αν θέλετε να αλλάξετε τις σωληνώσεις στα υδραυλικά ή αναζητάτε την αιτία μίας διαρροής νερού, τότε πρέπει να γνωρίζετε αν ο υδραυλικός που θα καλέσετε διαθέτει σύγχρονα εργαλεία και λύσεις, όπως θερμική κάμερα για τον ακριβή εντοπισμό της διαρροής νερού. Γιατί, σίγουρα δεν θέλετε να αρχίσετε γκρεμίσματα και σκαψίματα μέσα στο σπίτι σας ψάχνοντας πού έσπασε η σωλήνωση ή πού και γιατί μπλόκαρε η αποχέτευση.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε υδραυλική βλάβηΓιατί πληρούμε όλα τα παραπάνω κριτήρια και σε οικονομικές τιμές.

 

Διαβάστε σχετικά

μπάνιο επαγγελματικών χώρων

10 προτάσεις για το μπάνιο σε επαγγελματικoύς χώρους

Μπάνιο επαγγελματικού χώρου : προδιαγραφές και προτάσεις Το μπάνιο του επαγγελματικού σας χώρου είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος της επιχείρησής σας είτε […]

Περισσότερα
κακοτεχνίες στα υδραυλικά

Κακοτεχνίες στα υδραυλικά και πώς να τις αποφύγετε

“Τι χάλασε πάλι;” είναι το ερώτημα που εκφράζουν με φόβο πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων όταν συμβαίνει να μπαίνουν σε καινούριο ή ανακαινισμένο σπίτι […]

Περισσότερα
υδραυλικα σπιτιου

Γνωρίστε τα υδραυλικά του σπιτιού σας!

Ποιά είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι για τα υδραυλικά του σπιτικού μας; Πώς συνδέονται; Τι μας παρέχει στην […]

Περισσότερα